Tuesday, October 5, 2010

Tralemmant

Vlgones een onzrdeeok op een Eglnese uvinretsiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpleaatst wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel.

"Jij hebt een einde aan de relatie gemaakt vanwege het gebrek aan eerlijkheid ? Ach man, eerlijkheid wordt zo overschat, macchiavelli zei het ook al, beter eerlijk schijnen dan eerlijk zijn. Eerlijkheid stoot af."
"Nee, het is 4 op de 5 keer somber worden als je elkaar ziet, waar dat vroeger 4 op de 5 keer vrolijk worden was bij het elkaar zien....en veel meer, zoals dat zij mijn leugens niet zag of hoorde en ik bij haar wel en dat ik beledigd raakte dat ze mijn inzicht op dat gebied onderschatte....en allemaal andere dingen over en weer, je ziet alleen nog maar de foute en slechte dingen van elkaar en niet meer de goede."

No comments: