Tuesday, July 20, 2010

Speechless Jozef

Godver, ik radicaliseer, bloeddorstig en moordzuchtig....dat zo'n milde, rustige, vriendelijke man als ik zo giftig en chaggerijnig kan raken van dat schoftentuig...

Mensen die ik luidkeels hoor kankeren op joden, arme mensen of negers kan ik ter plaatse doodtrappen, spontaan. Maar dat is iets anders, dat is alleen omdat ik niet in groepen denk, hoeveel individuen ik ook haat. Het gebeurt dat bepaalde individuen iemand in de weg zitten. Maar hoe kan een heel ras iemand in de weg zitten ? Wie scheldt op cda-ers, vvd-ers, joden, arme mensen, negers, moslims of de grootste groep op de aarde...de eenzamen, die is niet alleen een imbeciel die in groepen denkt, maar verwacht bovendien redding van zijn eigen groep.

We maken "onze naam" als holland wel waar...reetland...leegland...

Holle vaten klinken het hardst.



And therefore now for something completely similar :



Rosan Hollak in a rage of anger (probably).





"Hoi !"
"Hoi !"
"Nou, leuk, samen een drankje na het werk."
"Ja, zeker" (Wim heeft me geadviseerd: zo min mogelijk zeggen, een mysterieuze gekwelde man spelen, een wolf in schaapskleren, zo min mogelijk zeggen en zorg dat ze dronken wordt, van de 50 dames die hij in bed gekregen had waren er 45 dronken en het was maar 1 maal mislukt toen ze ging overgeven, kom op, je kunt het).
"Maar jij bent dus gescheiden ?"
"Ja, sinds januari 2009"
"Zo in 1 keer."
"Nee, nee, we zijn echt uit elkaar gegaan of gescheiden gaan leven in september 2009, maar ik vind het nu heerlijk, toen was het wel even moeilijk, maar jij komt dus uit utrecht ?"
"Ja, maar sinds 5 jaar woon ik alweer in Den Haag."
"O ja, nog leuke vakantie gehad, wil je nog een rosé ?"
"Lekker, ja, we zijn naar tanzania geweest in het voorjaar en canada deze zomer."
"Oh (die vrouwen van 28 zijn tegenwoordig overal geweest en weten overal wat vanaf, vaak slimmer dan ik, godver, gewoon mijn mond houden, dan merken ze niet dat ik dommer ben, dan vinden ze me intelligent, volgens Wim, hij had het over mijn surfdude uitstraling, ik ben gewoon een onhandige surfsufferd, maar dat hoeft zij niet te weten, wat heeft ze een mooie ogen, ik verdrink er nu al bijna in, maar NIET laten merken ! of weet je wat, ik kijk er licht heerszuchtig en dominant in, een beetje tegen mijn aard in, maar soms werkt het en ik voel me sterk vandaag).
"Ja, met drie vriendinnen ben ik daar geweest."(wat kijkt hij grappig scheel, wat is hij lief !)
"Wat klinkt dat ontzettend leuk (goddank, het werkt, ze praat zachter, bedeesd)."
"Ja, dat was het ook wel."
"Ik was vroeger niet zo rijk om dat soort mooie reizen te maken." (oei, sufferd, zie je wel, begin je nu al verongelijkt te doen)
"Ja, nou, ik werk ook wel full time, hoor."
"Gelukkig, ik bedoel, hartstikke leuk dat je dat soort mooie reizen zelf kunt betalen, wat stoer !" (Ze is nog lief ook !)
"Ja, het was inderdaad prachtig en gezellig."
"Ook nog in van die natuurparken geweest ?"
"Ja, heel apart om opeens giraffes en zo in het wild te zien."
"Ja, wij hadden twee olifanten om de tent lopen, toch niet goed geslapen" (stommerd, jij bent de held, de superman die haar voor alles beschermt, nergens bang voor).
"Ha, ha !"
(Sjeesis nog mooie tanden ook, wat moet ik nou zeggen, sinds 13.00 uur al niet meer gegeten en ik heb best honger) "Zullen we wat kaas en rode wijn bestellen, ik raak wat hongerig."
"Ja, dat is goed ."
"Graag een rode wijn en wat kaas, tortilla chips of tapas erbij !"( wow, dat lukte met een natuurlijk air van een zelfverzekerd man van de wereld, het gaat lukken :-)
"Mooi."
"Zeker."
(Kut, nou weet ik niets meer en zij zegt ook even niets, nu ja, ware liefde herken je aan de stilte).
"Ware liefde herken je aan de stilte."
"Wat zeg je ?"
"Ehm, nou ja, dat bij mensen die elkaar leuk vinden de stiltes natuurlijk komen en gaan, dat jeje niet verplicht voelt om te gaan praten."
"Oh." (Even wegkijken, anders merkt hij dat ik hem wel op zou kunnen eten, so ein susser kaerl, en hij kijkt niet scheel meer, vannacht pak ik jou, een tien jaar oudere ontbreekt nog aan mijn collectie).
(Oei, dit loopt fout, ze kijkt zo vreemd weg en zegt niets meer)
"Alstublieft, tortilla chips, een fles australische witte chablis en kaas."
"Dank u, dat ziet er lekker uit !"
"Hmmm"
"Nou, vertel eens, hoe komt zo'n knappe en leuke man als jij gescheiden ?"
"Ehmchhhfiep!chhhhhhhh (verslik ik me in de tortilla chip, ik ben wim, de casanova, wat zou die doen, gauw weglopen, dat staat gekweld, ik zeg "pardon", dat lukt nog net en komt er zelfs mooi uit en loop met mijn neus in de lucht stoer onderkoeld naar de wc om daar eens flink te gorgelen en de tranen uit mijn ogen te wrijven van de keelpijn, het leek wel of de driehoek tortilla in mijn keel naar beneden gleed, laat maar een beetje tranen zitten, misschien trapt ze erin, ondanks haar hoge intelligentie....was dat nou flirten, ik had het niet verwacht).
"Hoi, sorry, ik schoot even vol."
"Gaat het ?" (jeuh, ze klinkt echt bezorgd, wat is ze lief, wie weet, wie weet).
"Ja hoor."
"Als je er niets over wil zeggen heb je groot gelijk."
"Nou, nee hoor" (ik weet niets te zeggen, ik weet niets te zeggen, ik WEET NIETS te zeggen).
"Heb je er nog pijn van ?"
"Nee, helemaal niet" (niet over "vervelend voor de kinderen" beginnen, daar wil ze nu even niets van weten, nu is het maak- of breekmoment, als ik nu met de goede woorden kom en zij drinkt nog 3 glazen dan verdrink ik vannacht niet alleen in haar ogen).
"Het was een poosje moeilijk, maar in een impuls nam ik september vorig jaar het besluit, het is niet goed, niet gezellig meer samen en volgens mij zijn we alletwee nu gelukkiger, zij heeft een leuke nieuwe vriend (stom, niet moeten zeggen, hoe herstel ik dat ?), sinds ruim een half jaar (ha, goed van me, dat is nog maar 3 maanden) en ik vermaak me prima met mezelf, rustig lezen, naar mooie muziek luisteren, wat aan sport doen, ik geniet wel van het leven, en jij ?" (ik word hier echt goed in, daar neem ik gulzig mijn vierde glas wijn op, wel een beetje oppassen, dat ben ik niet meer gewend).
"Ja, ik geniet er ook van, die vakanties, het werk, een fijn appartement."
"Dat is heel mooi, heeel mooi, heel mooi."( zo goed ben ik, ik ga niet naar haar liefdeleven vragen, maar sodemieters wat ziet ze er erotisch uit, zou ze zich voor mij zo chique erotisch gekleed hebben, wat een feest, wat een avond, wat een nacht !)
"Ja, maar vertel mij eens meer hoe dat met de liefde voor jou voelde ?"
"Oh, nou ik ben het nu helemaal kwijt, maar vanaf januari 2009 had ik een soort abstracte liefde voor Birgit donker van de nrc als compensatie, weet je wel, niet echt, als een soort filmster, elke keer weer blij als ze op de tv kwam, gewoon....en toen kwam die renske de greef, ken jij die ook van nrcnext, ja, ja dus, nou, die was zo mooi, ze deed me denken aan een fotomodel waarmee ik een half jaar een relatie heb gehad, maar die kon niet schrijven itt Renske, ze heeft zoveel, teveel, dus daar ben ik nooit verliefd op geweest en ja, toen werd birgit donker ontslagen, daar was ik echt wel wat kapot van, nooit meer haar fotootje op zaterdag, maar het is toch uit het oog, uit het hart en toen, en toen en toen kwam rosan hollak, zoiets had ik nog nooit gezien, zo schrijven en zo mooi, ik wilde dat ik haar was, maar zij reageerde erg koel en volgens mij was ze zelfs een beetje boos of zo, ja een mens fantaseert en verzint wat af alleen, waar haal ik het allemaal vandaan alsof het een dame met of zonder partner ook maar iets interesseert. Liefde ? Altijd pijn. Ook haar facebook interesses deelde ik wel alleen....tom waits...hou ik niet van...en toen ging ik eens goed naar de foto van maria barnas kijken, haar ogen en toen was ik verloren, ooit heb ik een vriendin gehad die in de verte een beetje op haar leek en die was sex, sex, sex en ik weet niet wat er toen gebeurde, ik verzon ten dele een verhaal dat ik met haar sexte en dat was mooi, ik raakte helemaal opgewonden van haar en het maakte iets anders los, vernietiging, destructie, diepste liefdeshaat en toen is mij iets overkomen, ik droomde eerst dat ilja pfeijffer mij in het zand begroef zoals david bowie in die film "merry christmas mister lawrence" in haar opdracht, zodat alleen mijn hoofd nog uit het zand steekt, dat heb ik als kind ooit echt meegemaakt, mijn grootste nachtmerrie, terwijl zij wat glimlachte en de liefde bedreef met een vent, dat was al pijnlijk, maar vervolgens gooide zij via die ilja kokend lood in mij, dat werd nog vervelender....en toch werd ik elke ochtend stralend en tintelend verliefd wakker.....en de volgende nacht zat ik weer in dat zand, half dood en eigenlijk met het verlangen om dood te zijn, terwijl zij de liefde bedreef met zes mannen, van mike tyson, via michael jordan, obama, will smith, brad pitt tot george clooney, ze werd verkracht, maar ook weer niet, zij gaf vaak de maat aan met haar hakken en al die mannen kwamen binnen 5 minuten verontschuldigend klaar en zij genoot, maar ze interesseerde zich alleen maar voor haar eigen genot. Ware liefde is (zelf)destructief en (zelf)moordachtig en loopt parallel met de doodswens en doodsverlangen en en en ik had het wel eerder meegemaakt, maar zo sterk in zo'n korte periode, zo'n rare explosie, nee, dat niet."
"Ik denk dat ik maar ga."
"Ach, nee, wat jammer nou, het was net zo gezellig, blijf nog even."
"Dahag."
"Nou zeg, je hoeft niet te gaan hollen, hoor !" (Nou, volgende keer maar niet meer over Birgit Donker beginnen en ervoor zorgen dat zij twee glazen meer wijn dan ik drinkt. Sodemietsr, kan ik nog wel naar mijn werk ? Welja, ik zag haar toch al bijna nooit, alleen de laatste twee weken kwam ze opeens bijna dagelijks binnen. Daarvoor kwam die juffrouw die op nikki lauda leek me de hele tijd lastig vallen, wat een irritant mens, de hele tijd pluisjes aan het weghalen van mijn jasje of trui, maar ja, ik kan dan toch niet zeggen: "poten thuis!" Als die Ilja nog 1 keer levend begraaft, dan geef ik hem een rotschop.

Jozef Sicko Fersterver









Wat die sting al kon op 23 jarige leeftijd ! Toch wilde geen platenmaatschappij hem hebben. Ja, die richard branson met zijn dodengrijns op een wurgcontract, toen Sting 24 jaar was. Dat zie je ook veel bij van die oudere vvd-ers, de dodengrijns, ik ben een grijnzend lijk en wil zo veel mogelijk geld, roem, aanzien en aandacht.

http://www.youtube.com/watch?v=KhNb3XK8Y0g&translated=1

http://www.youtube.com/watch?v=jy0PRsQqbVU&translated=1

http://www.youtube.com/watch?v=9_H9Uj9_LNY&translated=1

http://www.youtube.com/watch?v=P32zf6iVCYQ&translated=1

No comments: