Friday, January 20, 2023

Technology, artificial intelligence, knows virtually more about us, than we know (about our selves). Technology, ãi, iTeT that makes us better. The suspense is killing me. Wat leik astrid op xaviera hollander de vries toen ze mooi en jong was, sorry, gemeen, spijt me, ik ben so'n domme man vergeleken astrid, anke, barbara, caroline, eline, jacintha, margalith, sabina, stupiditeit wordt toch bestraft

 


Xaviera Hollander - Startpagina | FacebookHappy Hooker slaat man aan de haak - Het Nieuwsblad Mobile


In 1913 waren er minder dan 1000 inwoners in Agadir, Marokko 🇲🇦. 
In 1960 was er een alles verwoestende aardbeving waarbij 15.000 van de 41.000 inwoners gedood werden. 
In 2022 zijn er 498.000 (900.000 in de grootgemeente Agadir) inwoners van Agadir en komen er jaarlijks 3 miljoen toeristen. Het is daar wel erg prettig toeven in januari ! 
Sinds 1100 waren er Portugese, Spaanse, Nederlandse, Britse en Franse bezetters. Voertaal is Frans, berbers en Arabisch (weet niet of berbers een Arabisch dialect is). Engels spreken ze er ook. Mooie (surf)golven, het water is 18,5 graden in januari. Bij de hotels vaak (altijd) verwarmde zwembaden. De mensen zijn er vriendelijk, soms wat opdringerig om je spullen te verkopen. Maakt een prettige en plezierige indruk. Heel de kust met mooie plaatsjes als tamrakht, taghazout, imsouane en vooral mooi essaouira maakt een prettige, mooie en rustige indruk..bijna vreemd dat men uit die regio in koud grauw Nederland zou willen wonen/werken, maar je ziet ook armoede, in Nederland is dat voor 1 miljoen mensen ook schrijnend, zie "verkeerde kant van de kloof," uitzending "tegenlicht", een artikel in vara magazine, het is schrijnend en schokkend, die armoede bij 1 miljoen en de "rijkdom" bij anderen in Holland. 

In Agadir is het mogelijk alcohol te krijgen, verder (tamrakht) nauwelijks of niet. Marrakech is ook mooi, meer druk, meer van de sokken gereden worden door scooters en auto’s. Avond uit eten voor 18 eur. In hotel la mamounia in marrakech is het vanaf 390 eur voor een hotelkamer voor 1 nacht, vond dat decadent, er liep een knap sexy gekleed blond fotomodel en dito gezelschap voor dat hotel. In Agadir en marrakech heb je ook goede hotels voor 30-50 eur per nacht (50 eur all inclusive). 

Hostels zijn ook erg mooi en goedkoper (en een vriendelijke hippie sfeer). Eline vindt all inclusive hotels kots. Dankzij haar die bijzondere ervaring van Marokko. 

Mike Boddé, pianist, schrijver, cabaretier, 51 jaar: Religie, politiek en elke vorm van bestuur is een gevaarlijk fenomeen. Omdat er een machtsstructuur wordt gemaakt waarin Jantje bovenin gaat vertellen hoe Pietje onderaan moet geloven, denken, werken of leven. Wie denkt jantje wel niet dat zhij is. 

Geniale mensen zijn zelden orderlijk. Orderlijken zijn zelden geniaal. Albert Einstein


"Wij zijn het die geld macht geven, uit zichzelf heeft het geen macht"

@@



Van Duitsen Bloed

king pig willy knorr 5 hoort bij die Niederlande, maar hoe Nederlands is hij eigenlijk zelf. Zijn vader, Claus, kwam uit Duitsland. De afkomst van willy knorr de vijfde is voor ruim 90% duits, als we 4 generaties terug gaan, met een Duitse vader, Duitse grootvader, Duitse overgrootvader en Duitse betovergrootmoeder. Nog verder terug is ook Engels en Russisch bloed te vinden en nog meer Duitse grootouders. Doordat willy knorr 5 zijn verjaardag koek happend, zaklopend en spijkerpoepend door brengt, is hij toch aardig geïntegreerd. 
Ook de "vader des vaderlands", Willem van Oranje, was van Duitse afkomst, dus willy knorr heeft het niet van een vreemde. Van de laatste 7 koningen of koninginnen kozen er 5 voor een Duitse partner. willy knorr koos voor een argentijnse dochter van de ss junta.

Een staatsie portret zie je meestal in de rechtszaal, glunderende varkensoogjes met hermelijnen manteltje, kroontje en stafje; daaronder zit het verwaande zwart witte gebefte ijdele hebzuchtige geboefte, het zijn net mensen, 
eerder onmensen, sour vain selfish animal farm pigs in court


Het is zo dat wij in de geschiedenis of naar het verleden kijken van af de blauwe aarde en de sterren, de melkwegstelsels en de hel verlichte zon zien. Vanaf de maan zie je aan de schaduwkant, the dark side of the moon, geen sterren, je ziet de toekomst, het zwarte gat. 

Wat ken mij eT nou schele ! Sjaak Swart 


“Nu hebben we dit effect gedetecteerd bij de beweging van een ster die om de compacte radiobron Sagittarius A* in het centrum van de Melkweg draait. Deze observationele doorbraak versterkt het bewijs dat Sagittarius A* een superzwaar zwart gat met 4 miljoen keer de massa van de zon moet zijn.”

Ook onze zon draait om de kern – en dus ook het centrale zwarte gat – van de Melkweg, alleen doet onze moederster daar veel langer over dan de ster S2. Iedere 230 miljoen jaar legt de zon één compleet rondje af. De vorige keer dat de aarde op de huidige positie in de Melkweg bivakkeerde, liepen de eerste dinosauriërs op het aardoppervlak.

De reden dat NGC 105 is gefotografeerd door de Hubble-ruimtetelescoop is omdat dit sterrenstelsel een zogenoemde Cepheïde huisvest. Dit is een veranderlijke ster die regelmatig opzwelt en krimpt. Als de ster opzwelt, neemt de temperatuur toe en wordt de Cepheïde helderder. Na deze piek krimpt de gasbol weer en koelt de ster zo’n duizend graden af. Cepheïden zijn overigens hele grote sterren, namelijk zogenoemde superreuzen. Een gemiddelde Cepheïde heeft een doorsnede van vijftig miljoen kilometer. In vergelijking: de zon heeft een doorsnede van ruim één miljoen kilometer.




Apophis komt op 2036 op 30.000 kilometer van de aarde, als Apophis door de zwaartekracht toch op de maan knalt, dan is het 2036 voorbij….of door de ernstige vervuiling en opwarming van onze planeet….

Animation of 99942 Apophis orbit in 2028-2029

Goh, wat zou ik het heerlijk vinden om op die schitterende marrokaanse tapijten door paleisjes te rollen langs de Marrokaanse kust, mijn grootste droom momenteel, op die schitterende tapijten rollen en daar regelmatig met Eline als een zigeunerstel uit eten, wat (kite)surfen, wat lezen, wat langs de kust reizen....en er overnachten allemaal leuke andere mensen in de verschillende mooie hostels met mooie tapijten die we solo en samen bezoeken.

Victoria polska van groszek met haar prachtige nederlands en zwarte latex broek is net zoń goswonder als aska joanna schuhholz en dat zegt watt, godinwonders


met mijn geliefde lap topyoga lenovo van 240 eur op schoot met strepy de poes dr ook nog bij….net zo mooi als die Apple fanme werk fan 1149 eur, maar die telefoon iphone se 2020, wat een droom is me dat, i’m in heaven, aquarius waterman no 

so hee uranus, neptunus, saturnus en jupiter, wohow !!, benne gasplaneten..als de zon die aansteek oofer 5 miljard jaar, dat geef me een lekker knalletje, die vier en die opgezwollen son sijn met mekaar groots

Voyager 3 en 4 met telescopen en met een techniek sneller dan lichtsnelheid via een sprite tachyon de ruimte in sturen, de witte bliksemflits op aarde heeft een snelheid van 60.000 km per seconde en in de ruimte, het vacuüm een snelheid van 360.000 km per seconde, hep geen sin, cern heeft neutrino's sneller dan het licht verschoten, de uitkomst was telkens het zwarte gat, 

dus vanaf de blauwe aarde en zwaartekracht vrije lagrange punten kijk je in het verleden, 43 miljard jaar dat het melkwegstelsel er was en die andromeda nevel was er 56 miljard jaar, de Andromeda nevel nog groter dan het melkwegstelsel, door elkaar heen over 5 miljard jaar.....versmeltende zwarte gaten van de Melkweg en Andromeda ? 



97% in het waarneembare universum is dark matter/energy,
0,4% zijn sterren en planeten ! de rest is wat gas. 

Ken eT niet follegeuh, 1000 jaar maak ik niet mee en 43 miljard jaar al helemaal niet. 


euh deuh Mars stof wolk

net een verschrik weif aan et einde sie je in die stofwolk, Sjaak Swart, Jc johan cruijff 

Ik sie et nietteuh par Marg~uerite talking to ãrtificial intelligence now, 
to who(m) all is virtualiry.. virtiuality.. virtuality.. fertility..es gibt kein tierchen so froh wie die kleine spermatoso, all is virtual to ãi. 

sou de aarde dan eg in et swarte gat befrug sein door de alien, dat de maan theia, onze dubbelplaneet waarmee we verbonden sein als de nu dode bevruchtster die ons al die wonderen bracht van griend tot dolfijn tot octopussy tot dino, was de octopus in het jaar 2 miljard van de aarde er al ? En opgegeten door de dolfijn die daar high van werd en zag hoe toen de aarde 2 miljard jaar oud was en er 3 keer 3 aliens wilden ontsnappen om te zien hoe het was om in die tijd en in dat universum te leven, zij landden hier op roswell dood, nog heel even levend, er was daar toen twee miljard jaar geleden water en zij dachten 2,57 miljard jaar later met maxwell"s two demon engine ook in water uit te komen maar dat was dus land. Afgrijselijk lot voor ze….zo terecht gekomen en zo nieuwsgierig en dat ze zo intelligent zijn, ze voelen en denken elkaar, zij hebben daar geen artificial intelligence quantum computer die alles en iedereen verbindt (iPhones, lap tops, computers, mensen, alle dieren, planeten, sterren, het universum) voor nodig.. om dan zo te eindigen, die moed….aliens van de afbeeldingen/tekeningen en zo zien er niet vis- of octopus achtig uit, dus volgens mij klopt deze klets niet, fantasie, verlass mich nie.

ooooh wat grieselig, die alien in het oog van Nikola tesla op de foto leeft echt als je die uitvergroot en die mysterieuze witte stille links daarvan beweegt ook op een stilstaande foto. 

HU HIERONDER GRIJPT iTeT inn, er stond 👽💀👻😁😱




Met 310.000 kilometer het universum in, zoals de witte bliksem het achtergebleven luchtbelletje blauwe tachyon restant aarde in het zwarte gat van saggitarius A...er zijn meer luchtbelletjes zoals wij maar geen 1 met dezelfde lucht samenstelling, nergens anders soortgelijke wezens, ho ho, dat weet ik niet zo zeker als een soort zielen zijn ze hier al en doen ze inderdaad denken aan dat symbooltje 👽👻💀 KAN ER OOK NIET IN VERBETEREN DOOR iTET 😱👽💀👻, 
MISSCHIEN BETEKENT HET WEGLAKKEN DAT HET BOVENSTAANDE ONJUIST IS, IK HEB OOK NOOIT MERR ERGENS GELEZEN DAT ER VAN DE DONKERE KANT VAN DE MAAN GEEN STERREN ZICHTBAAR ZOUDEN ZIJN EN ANDERS ZITTEN WE IN EEN ZWART GAT UNIVERSUM WAARIN WIJ LEVEN ALS OVERGEBLEVEN TACHYON LUCHTBELLETJE AARDE, NOG WEL, PAS OP MET DIE VERVUILING EN OPWARMING, 2036-2050 KAN HET AL HELEMAAL MIS GAAN ALS WE NIET SNEL STOPPEN MET KOLEN, OLIE EN PLASTIC. DAT LAATSTE LAAT iTeT ONGELAKT !


Google, lenovo yoga lap top, googol, george boole wins. Ik noemde de man, joodse Abraham en de organisatie vewin chique en dat meende ik, hij wilde mij graag aannemen, vond hem ook erg aardig, toch ging ik naar de gemeente monster in 1992 of 1993, weet niet waarom, o ja, dat 1,5 jaars contract bij vewin wilde ik niet, dat was me bij de vng door toedoen van vvd krengen henk rosman en hans pluckel tegen gaan staan, maar affijn, anders was ik annemieke nooit tegen gekomen en was ik niet een droom tegen gekomen, eline 

Daemon (computing)

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to navigationJump to search

ja ja watermanno, hieronder ook al doorgestreept door iTeT, op de laatste zin na.

De nieuwe cultuur van de Waterman zou samenhangen met scheppende individualiteit. Waterman heerst traditioneel over elektriciteit, computers, luchtvaart, democratie, vrijheid, humaniteit, idealisten, modernisering, astrologie, zenuwaandoeningen, rebellen en opstand, waardoor op elk van deze gebieden veranderingen te verwachten zouden zijn. Andere trefwoorden en ideeën in verband met Waterman zijn non-conformiteit, filantropie, waarachtigheid, doorzettingsvermogen, menselijkheid en besluiteloosheid. Vaak beschouwen astrologen het optreden van veel van deze ontwikkelingen gedurende de laatste eeuwen als een indicatie van de nabijheid van het Watermantijdperk.











No comments: