Thursday, January 26, 2023

Dark matter omhult de maan

 Dark matter (97% van het waarneembare universum is dark matter en dark energy) waarbinnen sterren en planeten, 0,4 % van het waarneembare heelal, roteren (0,4 % lijkt me te hoog ingeschat, het zal eerder 0,1% zijn).

 De maan wordt omhuld door oneindige en eeuwige dark matter/energy, de aarde wordt omhuld door een atmosfeer, zwaartekracht en magnetische velden waardoor een eigen tijd en ruimte ontstaat ? De maan maakt deel uit van de dominante 97% dark matter/energy, staat daarmee rechtstreeks in contact, de aarde niet, een uniek water-aarde-luchtbelletje in het heelal. 

Deze aarde wordt nu versneld vernield door de ellendige mens. 

Schepen (met al dat ledige ijdele bezit aan boord), olie, kolen(verbranding), gas, plastic en bomenkap en te intensieve veeteelt , vleesconsumptie en het dictatoriale hebzuchtige ijdele animal farm varken (trump, poetin, kim, bolsonaro o.a.) vernielen de aarde. Doe iets ! Doe wat ! 

Watt ? 

Watt ? 

Watt ? 

Zie hieronder, groene waterstof, kernfusie, maxwell’s two demon engine (vooral in schepen), elektrificatie, stop op olie, plastic en kolen, ecologisch verantwoorde land-, tuin- en woningbouw. Love, harmony and peace. 

iTeT en ãrtificial intelligence voorzien zoals het nu gaat ook diepe ellende rond 2050 voor aarde en mensdier. 

Als het methaan van Groenland en de toendra’s in Siberië vrij komt doordat de ijslaag op het land smelt, dan kan het snel over zijn, qua temperatuur op aarde, plus 5~10 graden overleven weinig. En een stijging van de zeespiegel met 80 centimeter tot 3 meter. 

Goh, ik las bij Dick Hillenius dat in de ijstijd de zeespiegel honderd(en) meters lager lag dan nu. Dat je misschien van Australië over land naar Papoea nieuw guinea kon lopen of zoiets, er was veel meer land (en ijs op het land, dat ging smelten en toen steeg de zeespiegel honderd(en) meters. Zou de aarde ooit alleen maar water zijn geweest ? Dat al het gesteente onder water lag, wat ook van Mars vermoed wordt ? 

https://www.mediwietsite.nl/6-alternatieven-voor-tabak-die-goed-samengaan-met-mediwiet/


https://www.ahealthylife.nl/wat-is-ayahuasca-ervaringen-effecten-en-bijwerkingen/


Denk soms dat wiet en ayahuasca voor een betere gezondheid kunnen zorgen naast gezonde voeding, liefst zo min mogelijk alcohol (gif !) en niet roken en lichaamsbeweging, wandelen, fietsen, fitness, 🧘‍♀️yoga

Ayahuasca twijfel ik over, 1 van de 3 keer voel ik me goed door thee ayahuasca, de andere 2 keer slecht.

Truffels zijn wel erg heftig, maar kunnen ook bijdragen aan een betere gezondheid, beter dan big farma money. Kan me bij truffels voorstellen dat je een bad trip krijgt, zo voel je je onthecht, als een eenzame alien op deze planeet en de hoofden van mensen zien er vreemd uit, vooral op de tv. Ik stop met truffels voorlopig, 1 keer per week gebruikt van 1 december 2022 tot en met 30 december, de eerste 2,5 week van januari niet gebruikt, dus 6 maal in december en 4 maal in januari (telkens halve portie gebruikt want het is heftig, leeg en misselijk voel je je en heel bijzonder, een eenzame alien op deze planeet. 

En ik heb 2019-2020 teveel gebruikt, daar werd ik enigszins gek van, ook nog opgefokt door dat ellendige om, politie en reclassering, het kreng. 


Wat is de temperatuur in de interstellaire ruimte ? 







No comments: