Wednesday, June 30, 2010

Heer lijk in de blote kont

En toen hield het geleuter op en kwam er een eind aan. Nooit hebben we meer wat van hem vernomen. Ja, hij liet wel een leegte, een gat na, ja, maar ja,such is life.

And some stranger will lower me down...

http://www.youtube.com/watch?v=XOl5SBp3Gk8



Ja, uiteindelijk ligt iedereen toch alleen in zijn graf, in haar urn, verspreid over land of zee, as...




En zie mij nou eens hier heerlijk in de blote kont zitten !


Nou, nee, vriendelijk bedankt...Neuh, neuh, moet mijn kinderen nog ophalen. Ah ! Euh, volgende keer weer ? Een andere keer misschien. Dacht het niet ! Mij niet gezien ! Dank je de koekoek. Ben jij nou helemaal besodemieterd ?!


Neelie en...
Paarlberg vastgoed moordenaar
sex met TCR directeur moordenaar (uit 1 bron, de politie, vernomen dat Neelie Smit Kroes het strafrechtelijk onderzoek, de telefoontaps naar de directeur van dit bedrijf, heeft stilgelegd en verhinderd. En de directie van TCR was tuig van de richel ! Braziliaanse snollen werden ingevlogen, na vier weken gedumpt op de treilerweg te rotterdam, hup de volgende lading...en dat was het enige niet... ). Ja, nou ! Ik heb gelachen als een boer met kiespijn, ja, toen die Neelie commissaris voor ICT werd bij de Europese commissie, nou en of !

Heer Lijk. Heer Lijk. Heer Lijk :

Harm Dost zegt:
vrijdag 25 december 2009, 18:59 uur
Bolkestein was als staatssecretaris van economische zaken degene die er alles aan deed om de leveringen van de chemicalien die nodig waren voor de vervaardiging van gifgassen aan de gang te houden.

Als gevolg daarvan kwamen tienduizenden, zo niet honderdduizenden om het leven. Niet alleen de door Bolkestein zo gehaatte Iraniers, maar ook de 5000 Koerden in het Noord-Iraakse stadje Halabja..

http://www.groene.nl/2007/20/Hoe_Holland_aan_Saddam_verdiende
http://www.groene.nl/2007/21/Gifgas_voor_Irak_2

Het is onbegrijpelijk dat politici die op deze wijze oorlogsmisdaden fasciliteerden zich nog op deze wijze durven te profileren ook. En daarvoor plaats krijgen aangeboden door de Volkskrant.

Dat hij ook hier nu wordt neergezet als iemand die “leeft in vrijheid en die met bravoure (propageert)”, dat is toch wel zeer bitter.

Het is tot nu toe niemand gelukt om dat stuk ongeluk achter de tralies te krijgen. Dat is alles!


Chemicalien of mensen...
Olie, geld of mensen...
Het is wel duidelijk waar Bolkestein voor gaat.

http://weblogs.nrc.nl/opklaringen/2009/12/25/de-witte-band-en-de-zwarte-hoofddoek/




Vind ik grappig. Dat jeje daar nog druk over maakt. Iedereen krijgt zo zijn/haar rammen in het leven. Zijn/haar optaters. En uiteindelijk blijft de leegte, resteert het zwarte gat....misschien ook wel mooi, prachtig, rustgevend....such is death
.

No comments: