Thursday, April 12, 2007

Horoscoop

Ram: Gisteren had je ronduit een rotdag en vandaag is het niet veel beter. Je denkt dat je vakantie nodig hebt, maar dat verbeeld je je maar. Van dat werken ben je lelijk geworden: rode ogen en een gezicht van geel perkament. Dat is een onomkeerbaar proces en vakantie helpt niet meer. Hoe komt het toch dat je zo vreselijk labiel bent de laatste tijd ?

Stier: Vandaag ook al niet veel soeps. Je hebt nergens zin in en dat is terecht. Life sucks. Het leven zuigt. De dood zuigt. Nog 2 tot 50 jaar en dan zit het er weer op.

Tweelingen: Sodemieters, jij hebt vandaag je dag niet ! Elke dag valt eigenlijk tegen. Wat zit daar naast je neus ? Oppassen dat het niet gaat groeien of van kleur verandert, dan heb je misschien kanker.

Kreeft: Waarom zit je haar altijd zo beroerd ? En het wordt grijs, dof en steeds dunner. Wel eens een licht kalende vrouw gezien ? Daar valt geen man op. En vrouwen vinden een kale man meestal niet leuk; het ziet er lelijk uit en hij wil alleen maar sex. Wat heb je eigenlijk tegen haar ?

Leeuw: Tegenvaller na tegenvaller. Je zou er depressief van raken, als je het niet al was. Een vriendin van je heeft relatieproblemen. Jij hebt simpelweg geen relatie. Houden zo, niets dan gezanik en gezeur aan je hoofd. Jij rent optimistisch en positief je graf in. Mensen zeggen dat je er overspannen uitziet.

Maagd: Met spoed rust nemen. Je komt opgefokt over. Was je vanochtend maar in bed blijven liggen, dan was men een stuk blijer en gelukkiger geweest. Morgen wel doen, hoor. Op het werk hebben ze je niet nodig en thuis ook al niet. Gisteren voelde je je alsof je was gestorven, vanochtend vertelde iemand ook nog dat je adem was bedorven.

Weegschaal: Aan het einde van de dag wacht je een onaangename verrassing, ware het niet dat de dag al zo onplezierig verloopt. Spierpijn, puistjes en slechte nachtrust. Vandaag vertelt een collega dat je niet lekker ruikt en dat de hele afdeling daar eigenlijk last van heeft. Stop eindelijk eens een deo roller onder je oksel.

Schorpioen: Gisteravond ging je vermoeid naar bed, vanochtend kwam je er nog vermoeider uit. Wanneer je altijd maar zo ontevreden bent over je gewicht en je werk, dan heb je groot gelijk. Liefde voor je is er derhalve ook al niet, terwijl je daar juist zo'n behoefte aan hebt. Neem rust. De dag is slecht om te solliciteren en flirten of lonken heeft totaal geen zin. Je haar lijkt wel een vogelnest.

Boogschutter: De sterren waarschuwen je. Een scheiding komt eraan, voor zover mogelijk. Nooit meer iets leuks gedaan samen. En als er dan iets samen moet gebeuren, dan voelt het als een nare verplichting. Fantasie en initiatief heb je niet en als je eens een poging doet, dan kijkt iedereen je meteen chaggerijnig aan. Niemand stelt je aanwezigheid op prijs. Je voelt je duizelig.

Steenbok: De week begon matig en nu zit je alweer te mokken en te kniezen. Hoe komt dat toch ? Misschien door de invloed van mercurius. Die zorgt voor nogal wat onrust en vervolgens een depressie in je lichaam. Niets aan te doen. Vervelend van dat lekkende dak.

Waterman: Als je eerlijk bent, dan zul je moeten erkennen dat je nergens zin in hebt. En terecht. Dit alles is zinloos en dankzij tv zie je ook nog de gezichten van politici als Verdonk, Rutte, Verhagen of Balkenende. Nou ben je helemaal geen oude geilaard, maar zelfs op erotisch gebied hoeft zo niemand meer met een verrassing te komen. De fut is er goed uit. Gisteren had je ronduit een snertdag en vandaag hoef je niet veel anders te verwachten. Je ziet er niet uit.

Vissen: Een en ander loopt behoorlijk uit de hand. Je uitgavenpatroon, onder andere, veroorzaakt een gebrek aan liefde. Je bent futloos en je voelt je moe en onvoldaan. Je hebt veel te klagen. Niemand houdt van je. Wanneer ben je voor het laatst geliefd geweest ? Leg je er maar bij neer, dat wordt niets. Hoe komt het toch dat je zo vreselijk labiel bent de laatste tijd ?

No comments: