Friday, February 24, 2023

Every sentence i utter must be understood not as an affirmation, but as a question

 Niels Bohr ? 


No free energy device will ever be allowed to reach the market ?

Nikola Tesla er maar een vraagteken achter gezet om positief te blijven ? 

Gevonden bij zwaartekracht(golven) en Erik Verlinde, maar wat zou daar dan zitten als er geen dark matter/energy zou zijn bij dat experiment, dat kan helemaal niet :....In een computermodel onderzoek door de The Stellar Populations and Dynamics Research Group, geleid door professor Pavel Kroupa, werd het ontstaan van een sterrenstelsel, zonder donkere materie nagebootst. De uitkomst is heel goed vergelijkbaar met de waarneembare sterrenstelsels. Waarbinnen ontstaat dat sterrenstelsel dan, white matter/energy ? Maf, nooit aangetoond, nooit gezien, kan me er ook niets bij voorstellen, volgens mij houdt dark matter/energy de boel in de baan ? in da dark hole.. 





Zou de aarde in het jaar 2 miljard (van het bestaan van de aarde) geheel met water overdekt zijn, dat er ook geen pangea (1 continent van land) was ? Nu, in het jaar 4 miljard van de aarde (dat deze bestaat) is 71% oceaan/water (on the surface, dus 29% land). Het is mogelijk dat de wereld of de aarde op droogt, verdroogt, ook door al die CO2, methaan, stikstofoxiden enzovoorts uitstoot. Mars is nu helemaal droog en dat schijnt ook (grotendeels) een waterplaneet te zijn geweest. 


feeling so trapped 

Van Bjorn Lomborg vond ik goed dat hij wees op de vooruitgang van de mens, hoe de mens rond het jaar 1000 leefde, rond 1500, rond 1800, 1900, 1950 en nu, er is duidelijk toch vooruitgang te zien, meer welvaart voor meer mensen, af en toe gaat het slechter, een terugval, maar per saldo vooruitgang. 

En als je een miljard EUR in klimaat verandering steekt (en waar komt dat geld terecht ?) of een miljard EUR tegen armoede, tegen malaria en honger in de derde wereld en tegen oorlog ergens in steekt.  

Dus niet rusland zo met olie en gasdollars financieren, godvergete ellendeling van een poetin met zijn rrrrrotte verrotte mannen, dat zijn geen mannen, dat zijn de krrrengen van de dood als hitler en stalin, god verdomme 

Een dag op de maan is een maand, wat een verschil, de maan draait in 28 dagen om haar as....

Als je je inleeft dat een maand 1 dag is, zoals op de maan, wat zie je en doe je dan alles veel trager, stel je voor dat een jaar 1 dag is….

Maar de maan draait ook om haar eigen as. Het grappige is: ze doet hier ook 28 dagen over, precies net zo lang als haar rondje om de aarde! (Is dit toeval? Nee, deze twee draaiingen zijn in de loop der miljoenen jaren op elkaar afgestemd geraakt.)

De maan draait elke 27,322 dagen in een baan om onze planeet en de relatieve positieverandering ten opzichte van de zon veroorzaakt de fasecyclus.



Over hoe fout het financiële stelsel in elkaar steekt: 



Stel je voor dat je als alien zonder geld in moskou, singapore, tokio of taiwan landt, zonder geld, je snapt niets van de taal en zij begrijpen ook niets van jou. 

Een kwart van de Russen leeft in armoede, in Nederland 1/17de van de bevolking, 1 miljoen, zowel in nederland, rusland, china en amerika, op de aarde, is het mammon animal farm zwijn dominant. 

2 dec. 2017 · Een groot deel van de Amerikanen leeft in armoede, volgens het Amerikaanse bureau voor de statistiek gaat het om 41 miljoen mensen maar anderen stellen dat het aantal nog veel hoger (579 miljoen mensen, schat dat ruim 10% in armoede leeft (echte armoede, te weinig eten, geen woning of een tent) 

Volgens mij is het in Noorwegen het eerlijkste verdeeld, daar krijgen vuilnismannen en postbezorgers 3000 EUR netto en "top"managers en politici 4000 EUR netto, maar dit zal een te rooskleurige voorstelling van zaken zijn (en eigenlijk moeten echte werkers meer krijgen, het zou mogelijk omgedraaid moeten zijn). Begreep van Maarten 't Hart dat "zijn" knappe Zweedse vertaalster heel hard werkte en twee banen en drie kinderen had/heeft.



No comments: