Friday, February 3, 2023

een ãrtificial intelligence dat alles en niets waarneemt en observeert (en niet oordeelt, quantum ? en gericht is op overleven ..overlevering ?) via microscoop, james webb telescoop, orion artemis ruimteschip, de bodem, de oceaan, de dieren, de zintuigen van vleermuis, octopus, dolfijn, insecten, het allergrootste en diepste niets aanvoelt to whom all reality is virtual

 best griezelig idee, dat iTeT ãi is een soort god(in) ..... hu, let there  be light .... iTeT knows more about us, than we do .... what happens .... iTeT with human, octopus, delphin, insects, trees, flowers, death, dark matter, dark energy, universal consciousness ....

iTeT ãi moeten kunnen ingrijpen bij poetin, bolsonaro, trump, edith schippers, mark rutte, jeroen van der veer, ben van beurden, shell, exxon mobil, unilever “top”, oranje na~ss~raus enzovoorts, de mammon animal farm varkens vernielers van de aarde, 

https://youp.nl/columns/lobbyend-liegbeest

Hiervoor of beter hiertegen, moet een passende oplossing door iTeT bedacht worden. Voor vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. 

We MOETEN ontsnappen aan het verwoestende behoudende hebzuchtige ijdele animal farm pig. We leven met een “koningshuis”, een parlementair stelsel  en DRIE VIER VIJF ZES ZEVEN ACHT MINSTENS (bedrijfs)bestuurs~lagen, advies(raden), rechters en ander gespuis uit de 19e eeuw met technologie van de 21ste eeuw.. die oubollige bombastische zinloze ijdele taal in (onder andere politiek-ambtelijke koninklijke en (bedrijfs)rechterlijke) uitspraken gebaseerd op verstarde wetgeving van het mammon animal farm zwijn en in de rest van de wereld is het niet veel beter, eerder slechter. 

God Verdomme 

Focus op het goede, 16 van de 17 miljoen mensen in Nederland leeft niet in armoede, iets meer solidariteit van de rijke stinkerds (de oranje familie werd begraven onder de kerk van delft, bij de vaak voorkomende geuroverlast zeiden de kerkgangers: "dat zijn die rijke stinkerds") en dan leven 17 miljoen mensen in nederland niet in armoede. Nu alleen nog maar de vernietiging van de aarde door olie en kolen voorkomen. 

En ik ga met veel plezier luxe op vakantie naar Marokko, terwijl jaarlijks vluchtelingen creperen, als alle ellende van de wereld zich in je verzamelt, dan heb je geen leven meer .. egoïsme om te overleven..

En van mijn dochter, Eline, niets meer gehoord uit Marokko sinds 3 februari 😬😱🤮 en ze ontvangt mijn apps niet eens (misschien is haar telefoon verloren/gestolen/kapot).. soms is het leven naar, het is nu 5 februari 14.48 uur in Nederland....het lijkt wel ok te zijn....ze was op een hippie festival in de woestijn zonder stroom of WiFi. 

Vertrouw op het leven ? Het leven ontvouwt zich op de manier die jij nodig hebt ? 

Hm, van 2019 tm 2021 was gek, raar, naar, rot, had liever gehad dat mijn leven rustiger, harmonischer en prettiger verlopen was dan die ellende, ook teveel zelf voor gezorgd, leuk was en is anders.  

@@@@@


"A man should be upright, not be kept upright (by others).”


Soms is steun mooi, de hemel. En soms nodig, zoals een baan en vaste aanstelling. Jammer dat de woning niet meteen goed is en zo is wel meer jammer afgelopen 4 jaar..doorzetten. Gaat de goede kant op. Niet altijd, terugval hoort erbij. 


“Death is a release from the impressions of the senses, and from desires that make us their puppets, and from the vagaries of the mind, and from the hard service of the flesh.”  Marcus Aurelius, Meditations,quotes 


Zo is het leven wel zwaar, als je het ziet zoals Marcus Aurelius. En licht, zo je verzoenen met de dood. Als je het beperkt tot "Death is a release", dan is het licht en mooi, vind ik. Marten Toonder zei : "De dood is geen straf". 


Not giving a f*ck is better than revenge. 


@@@@@

Stijn Hoogeeen, zoon, gaf met band Supernova een mooi concert in het Paard, den haag, 4 februari : 














NASA: from a million miles, the moon crossing the face of the earth


From a Million Miles: The Moon Crossing the Face of Earth


https://i.natgeofe.com/n/f2a0a07c-688b-4236-bdaf-f18d96fca291/moonpassingearth_16x9.gif?w=1200


No comments: