Thursday, November 11, 2010

I'm such a lonely man

Waterman met Ram
Hier is geen kans van slagen. De waterman kan niet tegen de humeurigheid van de Ram en zoekt een minder agressief type. De Ram is veel te egocentrisch voor de Waterman.

Waterman met Stier
Twee volstrekt verschillende karakters. Stier materialistisch en conservatief. Waterman progressief en onthecht. Dat wordt niks.

Waterman met Tweelingen
Kunnen niet met elkaar opschieten. Beiden slordig en dat werkt niet. Tweeling gaat alleen maar voor eigenbelang. Tweeling lijkt vernieuwend maar is dat niet, alleen de waterman kan echt iets nieuws brengen.

Waterman met Kreeft
Hier is de kans van slagen nihil. Voelen elkaar niet aan. Kreeft zeurt en klaagt alleen maar, huiselijk, burgerlijk, bang, jaagt Waterman, die ruimte inneemt, weg. Waterman kruipt steeds meer in zichzelf en loopt hele avonden en nachten weg tot hij een ander vindt of tot hij altijd wegblijft, liever alleen. Gewoon niet aan beginnen.

Waterman met Leeuw
Twee tegenpolen en dat levert alleen maar moeilijkheden op. Leeuw is egocentrisch, ijdel, narcistisch wat haar dom maakt, ook al weet ze hoge cijfers te halen op school en universiteit. Het de hele dag egocentrisch om aandacht vragen ergert teveel. De leeuw gaat alleen maar voor uiterlijke schijn en etiquette: een leeg onnozel bestaan.

Waterman met Maagd
Beide tekens hebben niets gemeen met elkaar. Maagd is dermate wantrouwig dat er sprake is van een self fulfilling prophecy: nee, ik geloof niet dat hij echt van mij houdt dus wil ik niets met hem te maken hebben; zie je wel, hij kiest voor iemand anders die hem ook afwijst en hij neemt nooit meer contact met me op. Waterman is luchtig, maagd een pietje precies. Maagd is kritisch, vormelijk en houdt zich aan de regels, de waterman wil alleen maar regels en conventies breken. Watermannie begrijpt niet dat iemand zulke prachtige kunst kan maken en dat de kunstenares maagd zelf zegt dat het niet(s) nieuw(s) is. Perfectionisme en de klinische dood.

Waterman met Weegschaal
Volstrekt verschillende levensstijl. Weegschaal is besluiteloos en waterman moet dan beslisssingen nemen. Dat gaat tegenstaan op langere termiijn. Weegschaal is een gevoelsteken, Waterman is iets te vaak gespannen. Geen van beiden is attent.

Waterman met Schorpioen
Grote moeilijkheden. Schorpioen heeft een agressief karakter en dat weten ze niet van zichzelf. Een schorpioen heeft een hekel aan vaagheden en met een waterman weet je nooit waar je aan toe bent. Voor de schorpioen is er alleen maar zwart of wit en de waterman kan beter relativeren. De schorpioen kan moeilijk gevoelens uiten, wat voor de waterman geen probleem is. Een schorpioen vergeet en vergeeft nooit, een waterman vergeet en vergeeft meteen. De waterman is zo hopeloos gek op de diepzinnige schorpioen dat hij zich geen raad met zichzelf weet en raakt verward. Ze begrijpen elkaar niet, zij maakt van liefde een strijdperk, hij onvoorwaardelijke liefde en zet haar teveel op een voetstuk. En omdat jullie tegenpolen zijn gaat het altijd fout met de timing, jij zoekt toenadering als zij dat niet wil, zij zoekt toenadering en dan word jij koel en afstandelijk omdat je gek wordt bij de gedachte dat je meegesleept zou kunnen worden in de sex en obsessie van de scorpio. Liefde is in degene die bemint, niet in degene die bemind wordt.

Waterman met Boogschutter
Verschillende karakters. Gaat nooit goed. Booschutter een idealist en religieus. Een Waterman is niet gelovig.

Waterman met Steenbok
Geen kans van slagen. De Steenbok is een wat depressieve op feiten gerichte figuur. Te weinig overeenkomsten.

Waterman met Waterman
Dit kan niet goed gaan. Ze werken elkaar op de zenuwen en ze zijn al wat gespannen van nature. Zoek een rustgevend type.

Waterman met Vissen
Ze hebben niet veel overeeenkomsten. Vissen is idealistisch en zeer gevoelig. Waterman is tactloos en biedt vissen niet voldoende veiligheid. Vissen voelt zich daardoor verwaarloosd. Niet aan beginnen, want jullie zullen binnen 1 jaar onherstelbaar uit elkaar groeien.

.

.

No comments: