Sunday, December 31, 2017

Je blijft steken


In het verleden, jezelf, je angst, je lafheid.

Het gemak waarmee ik veranderde van een behoedzame voorzichtige angstige ambtenaar in een scheurende piloot duivel avonturier op de quad door de woestijn van boa vista. Wat een testosteron ontlading, wat een kracht, wat een verschil. Het viel Eline ook op, mijn twee gezichten.

Het gemak waarmee eline opeens 70 km per uur op een quad reed. Out of the blue.

Het gemak waarmee we een ongeluk~probleem oplosten.

Je hebt met wat geluk nog 20 zeer goede jaren, maak er wat van. Blijf niet steken, ook al zul je af en toe angstig en laf zijn. Rug- en andere pijn lach je duivels weg. Laten we elkaar geen menno noemen. Zo is het.

onvoltooid verleden tijd

Ik wilde octopus typen en toen kwam er ovt te staan. Een octopus zou van een andere planeet kunnen komen. Een week geleden heeft hij wiet gebruikt dus zou de gekkigheid nu uit zijn hoofd moeten zijn. Als er echt iets is dan is hij daar te klein, ijdel, egoistisch en te dom voor, hij lacht het weg als de duvel πŸ˜ˆπŸ‘ΏπŸ˜‡. Schater al het onverklaarbare van afgelopen maand weg, ook dat een octopus de uitslag van het wk kon voorspellen, it takes a man to suffer your ignorance and smile. Blijf niet steken.

Gvd, gvd, gvd, ook zonder wiet gebeurt het hem, op de Kruisbeklaan, Den Haag, wat een onbehaaglijk, eng gevoel, een sterkere macht dan hij, hu en ook dat zijn waanzin niet stopt. Het is mogelijk iets uit het verleden, Hillenius, neef van Dick Hillenius, woonde daar, overleden in 2007. Bij pauwlaan 96 voelde hij niets meer; wel herkende hij een jongen van een foto die hij vaak op internet ziet. 

Laat ik zijn waanzin eens verschrijven op 2 januari 2018, hij wordt vanzelf wakker om 6.30 uur ongeveer, ziet bij yahoo beurs de nikkei225 op 0,00 staan, ziet general electric op 0,00 staan, ziet google op 0,00 staan, ziet ibex op 0,00 staan en alle andere indicatoren staan wel op de normale stand, de aex, dax, dow, nasdaq, hsi, microsoft, sox, djt, dow, sp 500, amx, micron tech, apple, ing, deutsche bank, cisco, mib o.a. Dan denkt hij ogv die wiet waan van 22 december of omstreeks deze tijd dat de wereld dus vergaat. Veel godsdienstwaanzinnigen hebben dat soort doembeelden denkt hij, dus dan is er iets anders aan de hand, zou 1 van zijn kinderen dood gaan ? Of nee, wacht eens even, de wereld duurt een mensenleven lang, hij gaat dood, misschien vandaag wel en vervolgens voelt hij zich een half uur angstiger dan hij zich ooit gevoeld heeft en vindt hij alles totaal onbelangrijk. Daardoor denkt hij weer aan barbara die alles wat collega's en leidinggevenden zeiden of deden (in negatieve zin of zodra ze moeilijk deden) totaal onbelangrijk vond. Enerzijds een wijze les, anderzijds geeft het weer hoe ze is, ze denkt dat ze een godin is, ook de manier waarop ze zijn vraag beantwoordde in welk hotel ze op gran canaria zaten, daaruit bleek dat ze hem volledig had afgeschreven en dat zhij over niets met haar praatte. Haar gebrek aan dankbaarheid, haar verwachtingen van een man, haar manier van doen, uit alles blijkt dat ze zichzelf een verzuurde koningin acht (als jurist/raadsheer en daardoor ook in het "echte"leven). 
Hoe zij met emoties omging, dat was als de gaulle. Hij en zij gaan van nature zo met emoties om vanwege verschillende redenen, de gaulle had er een plan bij, hij niet. En tegelijkertijd had ze enorm sterke (irrationele) angst emoties over zichzelf en van alles die hij nu ook denkt te voelen. Al die gevoelens de hele tijd, hij wordt er gek van, het verhindert beurs en andere analyse, ook omdat dat alles onbelangrijk is geworden. Je wordt bedankt. En hij vindt het zo vreemd dat de duivelse foto's hieronder zo vaag zijn, als ze scherp zijn dan herken je heel duidelijk de duivel die door de woestijn vloog. Wat een hol ziek gevoel van binnen en nu ik het opgeschreven heb is hij er weer vanaf. En hij denkt aan die unieke piloot/gezagvoerder van vlucht OR 444 die met die prettige stem van die mooie verhalen vertelde en alles inzichtelijk en duidelijk maakte, het leek wel een engel, hij had hem helemaal niet bedankt voor de unieke ervaring van met hem te mogen vliegen. Nu kan hij weer beter door met een lachje en een traan. Blijf niet steken.


Op deze foto en op die van Bonaire lijk ik op Barbara, de mannelijke variant. 




De onbeschoftheid van onzekeren zoals menna en barara










De david dans, deel twee

No comments: