Friday, May 4, 2018

Burenruzie in ere hersteld

Champignon management: keep them in the dark and feed them shit

jaja.

Ja, nou, ja, dat herken ik heel erg, jaja.

Hij is zo stom, hij begrijpt zijn eigen verhaal niet meer, oh man, oh man.

 En, och, och, och, wat zijn mannen gĂȘnant dom, in de zestiger jaren ging het nog, het is niet te geloven, wat een fenomenale sukkels....en dan die trump, het kan toch niet waar zijn, ik zag zijn kop als een scheetzak...een narcistische kopscheetzak als president van de USA, dat kun je niet verzinnen. 

 Het is niet te geloven, trump als president van de verenigde staten ! Wat dacht je van hitler, Mussolini, Stalin en andere gekken. Wat hebben die mannen er de afgelopen 2000 jaar en mogelijk langer een kalere zooi van gemaakt. En vrouwen laten t gebeuren...zoals het er nu aan toegaat maken vrouwen het nog erger ?! 

Kreeg nu mee hoe internet en google ontstaan zijn, het is de mannen ook een raadsel, maar dan doen ze gespeeld nonchalant naar de vrouwen, zo, dat hebben we toch maar weer mooi gefikst. Nee, er bestaan intelligente mensen (die ook soms stom hun sleutel of tas vergeten). 

Op weg naar de dood, met 1 voet in het graf.

Alien resurrection. https://m.youtube.com/watch?v=M27DfmNbTPA

Sigourney Weaver https://m.youtube.com/watch?v=B8yGrSY47Wg


Wat is de mensheid dom en stom, met af en toe lichtflitsjes van muziek en andere doorbraken. Maar de basis is domheid...just like me

No comments: