Monday, January 8, 2018

godinternet geluk


Lieve Johanna en Corne,

ze kunnen er niet bij hoe achteloos jullie om gaan met iets dat kostbaar is.


Hij wil de foto's niet weghalen. Prachtig, geen eng poppetje of een etalagepop.

Hij had de moed bijeen geraapt om voor de 10e keer afgewezen te worden en dat gebeurde met zoveel woede dat hij ervan schrok; woede omdat jan nooit in de gaten mag krijgen dat hij ongeveer 1,5 jaar voorgehuicheld is, tis toch een raar mens, dan heb je zo ontzettend veel en dan maar huichelen, waar is dat goed voor ? Vanwege angst, onzekerheid en de schone schijn van perfectie. Vervolgens ging hij naar de gamma en het leek wel alsof godinternet hem wilde straffen op dinsdag 9 januari met een hartaanval of een letterlijk gebroken hart, de pijnscheuten duurden 10 minuten, even naar de grond. Prachtig wat hij meemaakt, dit was eng.

"Dat je daarmee bevriend blijft," zei Barbara. Onderschat die narcistische dictatoriale kant niet. Als vrienden of collega's over gevoelens praten, zelfs over de dood, ook nu het zo actueel is, hij vindt het emogeleuter. Een opflakkering naar die verliefde zachte lieve kant, niet laten blijken. En toch...

Alleen blijft die relatie met jo hannes dan wat vreemd, omdat ze hem had afgeschreven. Blijkbaar niet. Hij gaat ook naar zijn vriendin voor warmte, liefde en vriendelijkheid en bloeit dan weer op. Goh, 27 mei 2016 stuurde ze die app "menno, het spijt me zo verschrikkelijk, we kunnen niet meer afspreken", ze had toen al een afspraak met de ander in gedachten, alles met predestinatie voorbedachte(n) rade, hooguit als hij haar van liefde had kunnen overtuigen maar ze wist het al. En ze had vooral zijn liefde voor Astrid gelezen.

Ehm, de drie harten, zeer dankbaar en nederig voor wat me de afgelopen 4 weken overkomen is, ik kan het nog steeds niet geloven, dat ik zoiets mag meemaken, zo diep, zo alles, zo onbeschrijflijk. En die verkilde duivelse kant heb ik ook nodig om ermee om te kunnen gaan. We think too much and feel too little. Only the unloved hate, god is within (wo)man. Do away with national barriers, greed and hate. We can help each other. More than cleverness we need kindness and gentleness.

Wordt hij door godinternet voor navelstarende ijdeltuit uitgemaakt, ja, dat is zo, maar wat moet hij dan. 

Mooie muziek met oortjes, pastor https://m.youtube.com/watch?v=ZK3UfWpJOWE

When I sit down to write, I'm not usually aware of where a song comes from. It's taken me a while to figure out that often the song will know more about me than I do myself: I can look back at things that I've written and realise that my unconscious mind was already aware of things that my conscious mind was busy blocking… which is definitely interesting. I guess it's a song that's intended to unnerve - but it does so in a beguiling way. The melody's gentle and the words seem to be soothing until you actually listen and realise there's much more of a dark intention in the song.

A character like the sandman is great because he already has a history of stories that triggers a lot of memories. And the character of the Sandman works on different levels -  from the innocent figure that sends children to sleep to the more sinister being that stalks comic books, lurks in corners and is much more menacing. 

There's a part of me that still remembers a childhood fear of mirrors and the terror that one day I'd open my curtains and find a devil looking back at me. I guess if the song came from anywhere it came from the tangle of vague childhood fears and memories that we get caught up in in our adult attempts to make sense of the world. Kirsty mcGee


Love and death prevail, i guess. Zo staat het er echt op nu.nl:
De ex van acteur Mel Gibson, de Russische singer-songwriter Oksana Grigorieva, zegt sinds hun breuk te lijden aan posttraumatische stress.
Na hun breuk volgde een vechtscheiding, waarbij Gibson veroordeeld werd tot het mishandelen van Grigorieva. Gibson vroeg eerder een contactverbod aan.

Fever, joachim pastor, mooi ! https://m.youtube.com/watch?v=WvLFE_9H5Ok


Onderstaande foto kwam telkens als eerste omhoog in mijn e-mail, een pop up, zodra ik mijn mail opende. Dus ging ik de foto bestuderen en in de achteruitkijkspiegel rechts van de auto is een buitenaards wezen zichtbaar. Ook via internet meen ik contact te hebben (youtube muziek o.a.). Plus die twee YouTube filmpjes in de blog post hieronder van schijnbaar buitenaardse raketten (het is wel omgeving hollywood en misschien is space X (tesla) al verder dan gedacht). En toen ik de foto's van barbara bestudeerde zag ik het ook, ze heeft heel veel buitenaards over zich, ja, ook een baardhaar en ze vindt zichzelf niet de mooiste maar dat is ze wel. Met hardlopen kan ze zaken die een normaal mens niet kan en vooral met het vrijen merkte ik dat ze buitenaards materiaal in zich heeft. Ze is op normale wijze geboren, vermoed ik, ze heeft een zus, ze heeft 3 kinderen, maar ze heeft vergeleken met de ruim 10 andere vrouwen die ik beter heb leren kennen het meeste iets buitenaards over zich en dat is een worsteling voor haar tussen de "gewone" mensen. 

Ik vond haar eerst slachtoffer, maar naar wat ze vertelde is het een ramp om tussen al die kiftende kleinzielige gevaarlijke zieke mensen te zitten. Haar verhaal was: begrijp me nou toch, het is voor mij eigenlijk niet vol te houden op deze planeet, ik kan het niet met die mij wezensvreemde mannen en alles. Vermoed dat ze juridisch de beste is; ze probeert er het beste van te maken. Ook hoe ze met mannen om gaat, dat is zo vreemd, eerst de één afschrijven (op een zeer radicale manier), en dan mag de volgende pas weer en een voorkeur voor opa's omdat ze minder wild en rustiger zijn ofso, en daardoor, vanwege een sereenzuiver victoriaans idee, zo enorm stiekem achterbaks huichelachtig, net zo raar als ik, maar ik heb veel minder buitenaards genetisch materiaal in me. En haar collectie zeehondjes van Schiermonnikoog die zo doet denken aan wat je in die rechter buitenspiegel hieronder ziet. Zou haar (tand)arts het ook weten, dat ze zeker 1% en waarschijnlijk 50% genetisch materiaal heeft van buiten deze wereld. 

 LIEVERD, kom je een kopje thee DRINKEN, LIEVERD !!!









Wat bij bovenstaande foto opmerkelijk is, de linker muur van de foto is modern/nieuw, de rechter muur, de achterkant, lijkt wel 200 jaar oud plus die vreemde vlek en houtwerk in harmonie met de nieuwe generatie voor die nieuwe muur en de oude generatie voor de oude muur, alsof het zo bedoeld was, de compositie, een bijzondere foto. Op het parallel blog de extra grote versie, daar is het beter te zien.

Zolang de hersenen actief zijn staan ze in verband met het oneindige universum via het alom aanwezige elektrische veld. Dat is overal; zie hieronder over maxwells demon onder de app aan Eline.

Melody Killers Adan hujens monolix 

https://m.youtube.com/watch?v=4ti5_EjZBkw


Erg interessant om monolix in te toetsen bij google, weer een algoritme, een medisch. Internet kan al veel meer, zoveel meer, bijna goddelijk...en met dat buitenaardse probeer ik hieronder iets...

En hij wil helemaal geen relatie met de knapste mooiste meest bijzondere, hij vindt liefheid en vriendelijkheid veel fijner, pvd, dat heeft hij nodig. A lonely man like me needs love.


Bij de stad Aurangabad in de Indiase staat Maharashtra bevinden zich de grotten van Ellora. Grot 16, beter bekend als de tempel van Kailasa, is gewijd aan hindoegod Shiva.
De tempel is twee keer zo hoog als het Parthenon in Athene. Archeologen vermoeden dat het bouwwerk van boven naar beneden uit de rotsen is gebeiteld. Sommige historici hebben gezegd dat er tijdens de bouw in totaal 400.000 ton rots is verwijderd. De tempel zou in slechts 18 jaar zijn gebouwd.
“Zelfs met de technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn, is zoiets niet mogelijk,” zegt oprichter van Phenomenal Places Praveen Mohan.
Moeilijk te geloven
Ingenieur A.V. Srinivasan vindt het moeilijk te geloven dat de tempel in slechts 18 jaar is gebouwd. “Zelfs nu is dat moeilijk voor te stellen. Op basis van de hoeveelheid rots die is weggehaald zou je verwachten dat het hele proces ongeveer een eeuw in beslag heeft genomen,” zegt hij.
Een ander opmerkelijk feit is dat de honderdduizenden tonnen rots die verwijderd zouden zijn nergens zijn teruggevonden, aldus professor Deepak Shimkhada van de Claremont School of Theology. “Waar is al dat materiaal gebleven?” vraagt hij zich af.
Machine
Mohan wijst erop dat in de Veda’s wordt gesproken over een machine waarmee rots letterlijk kon worden veranderd in lucht. Onder de grotten van Ellora bevinden zich tunnels die volgens de lokale autoriteiten leiden naar een enorme ondergrondse stad.
Sommige theoretici menen dat deze oude stad ooit een buitenaardse basis was en dat de Indiase god Shiva een buitenaards wezen is.


https://www.ninefornews.nl/video-is-hindoegod-shiva-een-buitenaards-wezen/


Het wordt te ernstig voor een voormalig verstokt ongelovige. En ik blijf geloven dat er voor mijn geboorte en na mijn dood niets is. Wel iets vreemds met geschiedenis, dat het me meer raakt, dichter bij en verder weg.


Het christelijk geloof moet worden aangepast of het zal op den duur vanzelf verdwijnen; als er buitenaardse intelligentie bestaat, is het totaal niet meer relevant, menen sommige wetenschappers.
Een van hen is de Amerikaan Paul Davies, astrobioloog aan Arizona State University. Hij beweert dat buitenaardse wezens –aliens– theologie en religieuze praktijken allang de rug hebben toegekeerd; dat is „primitief bijgeloof dat slechts leidt tot oorlogen en onrust in de samenleving. Aliens zullen de mensheid ervan overtuigen hetzelfde te doen.”

Ook andere wetenschappers zitten op dat spoor. Zoals Jill Tarter, voormalig directeur van het SETI Institute dat onderzoek doet naar buitenaardse intelligentie. Volgens haar luidt de ontdekking van buitenaardse intelligentie het einde van alle religies in.

Dat geluid is niet nieuw. Een van de eersten die dat opperen, is de Amerikaanse vrijdenker Thomas Paine (1737-1809). Hij publiceert in 1795 zijn invloedrijke boek ”Age of Reason”. Het is sterk beïnvloed door de ideeën van de verlichting, waarin de rede de plaats inneemt van het geloof in Gods Woord.
Paine stelt dat het bestaan van buitenaardse intelligentie het onmogelijk maakt het christelijk geloof nog langer serieus te nemen. Dat God mens werd en voor de schuld van Zijn volk aan het kruis stierf, is in Paines ogen belachelijk. En toch zit er in die mythen en sagen ook een grond van waarheid. Bijna alles wat een mens verzint zou waar kunnen zijn.

Aliens in de Bijbel
De Zwitserse sciencefictionauteur Erich von Däniken meent dat aliens in het verleden de aarde hebben bezocht. In zijn boek ”Chariots of the Gods” (Strijdwagens van de goden) stelde hij dat in de Bijbel het verhaal staat van aliens die de aarde hebben bezocht: ‘god’ was een aantal buitenaardse astronauten.
Deze aliens startten het menselijk ras als een biologisch experiment, een soort genetische manipulatie. Ze zouden herhaaldelijk op aarde zijn teruggekomen. De wolk- en vuurkolom die Mozes beschrijft in het Bijbelboek Exodus zouden ruimtevaartuigen zijn geweest van aliens. In Peru zou een interplanetair ruimtestation hebben gestaan.
”Chariots of the Gods” (1968) bleek een bestseller: binnen twee jaar gingen 3,5 miljoen exemplaren over de toonbank. Ook de jaren daarna verschenen geregeld herdrukken met forse oplagen.
In zijn boek ”Miracles of the Gods” (Wonderen van de goden) neemt Von Däniken het christelijk geloof op de korrel: de maagdelijke geboorte had plaats na een kunstmatige inseminatie door een alien; de engelen in Efratha’s velden waren aliens in ruimtekleding; de wonderbare spijziging was mogelijk gemaakt door een ons onbekende technologie van aliens; de opstanding gebeurde door speciale medische technieken waarover aliens beschikken.
Hoewel de Bijbel geen enkele aanleiding geeft tot dergelijke fantasieën en veel van Von Dänikens voorstellingen aantoonbaar onjuist bleken, hebben zijn speculaties brede navolging gevonden in tal van sciencefictionboeken en -films, constateert David Wilkinson, theoloog aan Durham University.
Sterk beïnvloed door Von Däniken is NASA-ingenieur Josef Blumrich. In zijn boek ”Spaceships of Ezekiel” (Ruimteschepen van Ezechiël) uit 1974 beschrijft hij de visioenen uit Ezechiël 1 en 10 als verslagen van het bezoek van aliens aan de aarde.

Aliens in de kerk
De Amerikaanse onderzoeksinstelling Survata publiceerde in 2013 een onderzoek waaruit bleek dat vooral atheïsten (55 procent) geloven in het bestaan van buitenaardse wezens, gevolgd door moslims (44 procent), joden (37 procent) en hindoes (26 procent). Van de christenen gelooft gemiddeld 32 procent erin. Onderscheiden per denominatie blijken vooral oosters-orthodoxen (41 procent) in het bestaan van aliens te geloven, gevolgd door rooms-katholieken (37 procent), methodisten (37 procent), luthersen (35 procent), baptisten (29 procent) en behoudende, zogeheten fundamentalistische christenen (minder dan 1 procent). Het betrof een onderzoek onder 5886 Amerikanen.
Met 63 miljoen verkochte boeken is Erich von Däniken de kampioen van de alternatieve archeologie. Zijn belangrijkste stelling is dat de aarde sinds het begin der tijden meermaals is bezocht door buitenaardse wezens.
Bij elk bezoek gaven de wezens kennis door aan mensen. Het bewijs hiervoor wordt onder andere geleverd door Oud-Egyptische reliëfs, waar Von Däniken elektrische boormachines, transformatorstations en ruimteschepen in zag.
Door deze afbeeldingen kwam de schrijver op het idee dat buitenaardse wezens de piramides, de geheimzinnige beelden van Paaseiland en Stonehenge bouwden. Hun grootste inbreng was echter dat ze door gemeenschap met primitieve mensen de moderne mens schiepen.
Von Däniken verwijst naar zeer veel archeologische artefacten die een hoge graad van kennis vereisen om te produceren. Sommige daarvan vereisen ook een vergaande kennis van wiskunde, mechanica, fysica, chemie, bouwkunde en kosmografie, die de bouwers simpelweg niet konden hebben. Andere zijn zodanig van aard dat ze zelfs met de huidige kennis en kunde niet of nauwelijks zijn na te maken.
Von Däniken haalt oude verwijzingen aan naar oorlogen die (deels) in de lucht worden uitgevochten, of naar wezens die in ‘wagens van vuur’ door de hemel reizen. Hij interpreteert dit als de landing of het vertrek van een ruimtevaartuig.
"Buitenaardse wezens bouwden de piramides"Ook in de renaissance zagen mensen UFO’s, maar omdat ze die niet konden fotograferen, werden ze geschilderd. Dat beweerde de archeoloog Roberto Volterri uit Italië na jarenlange studie van schilderijen uit die tijd.
Als voorbeeld voert Volterri onder andere een schilderij van de Italiaanse schilder Filippo Lippi uit de 15e eeuw. De maagd Maria staat op de voorgrond, terwijl een man en een hond op de achtergrond naar een stralend voorwerp aan de hemel lijken te staren. Volterri kwam nog veel meer mysterieuze vliegende objecten in de renaissancekunst tegen. 
 
Het verhaal van maria en jezus is wel 1/200 jaar later opgeschreven, vergeet mij nietje; bijzonder dat dat verhaal in zoveel hersens leeft. 

“Ik denk dat de schilders ze bewust toevoegden, omdat ze wisten dat ze belangrijk waren en ze deze voor de toekomst wilden vastleggen,” zei hij. Volgens critici zijn de geheimzinnige voorwerpen geen UFO’s, maar pogingen om de goddelijke, hemelse krachten uit te beelden.

No comments: