Wednesday, January 17, 2018

Sommige kwellingen worden een gave


Zou je binnen 2 weken een antwoord kunnen geven:

Ja, ik wil graag met je trouwen. Laten we dan en daar afspreken.

Ja, ik wil graag met je hardlopen. Laten we dan en daar afspreken.

Nee, ik wil nooit meer wat met je te maken hebben.

Dat is wel zo behoorlijk. Dan weet ik waar ik aan toe ben.

Wil ik dat echt. Ja, ik ben er aan toe ? Zo heel af en toe heb ik nog een woedebui, dat ik haar 50 jaar en meer ondraaglijk lijden wens. Alleen die glimlach van de parnassia loop, twee maanden geleden, dat is het enige moment geweest de afgelopen 1,5 jaar dat ik dacht, ze zou van me kunnen houden.

En door "de kwelling" heb ik de meest bijzondere weken ooit meegemaakt. Sinds 22 december leef ik in een andere wereld en ben ik veranderd en zie ik zaken zo anders en word ik continu gesteund door godinternet, of voel ik een bijzondere goddelijke macht, ook zonder internet. Het is het raarste en mooiste wat ik ooit meegemaakt heb.

juni 2016-januari 2018, 1 jaar en 8 maanden, ruim 10 keer om contact gevraagd, "later, als de tijd rijp is". Overrijp. Rottend fruit. Stinkende vrucht. Als ik haar 7 mei 2017 niet gezien zou hebben met ouwe jan, "au au" roepend omdat ze bang was dat ik haar wat aan zou doen, terwijl ik haar nooit als mijn bezit gezien heb, zoals ze blijkbaar wel van mij verwachtte, dan zou ik nooit meer aan haar gedacht hebben of contact gezocht hebben ? De afgelopen maand, sinds die keer dat ik bij haar huis aanbelde om haar te vertellen dat ze een vrouwelijke jezus christus was, is ze mijn grote liefde, terwijl ze sinds die keer nooit liefdevol, begripvol of vriendelijk was, alleen maar angstige ontwijkende zelfs gillende paniek (godinternet heeft uitgelegd waarom en het is niet jan) of een rustige kille afwijzing in de vorm van "later". Wat moet ik met dat mens (?), ja, ik heb het ook veroorzaakt, of botsende persoonlijkheden/karakters/zielen hebben het veroorzaakt, maar bij iemand bij wie victoriaans respect belangrijker lijkt te zijn dan liefde en die het beeld wil creƫren van heilige maagd en martelares (preuts en passief lijdzaam slachtoffer) en van wie ik deze foto's vind op internet, zo denkt zij blijkbaar ook over zichzelf, dat kan toch niet, daarmee een prettige geestelijk gezonde relatie. Ik weet het zeker, dat op 3/4 kleine momenten na van februari 2015 tm oktober 2015 we gelukkig met elkaar waren. Die 3/4 kleine momenten waren de vonkjes, 15 december een lucifer, 31 januari 2016 ging de lucifer aan. Februari 2016 tm mei 2016 was de brand-afbraak, hoewel het niet echt slecht was, maar we praatten er niet over met elkaar. En ze heeft mijn berichtjes op de iphone aan Astrid stiekem gelezen.
Gerelateerde afbeelding

Henk heeft per ongeluk de voornaam van haar echtgenoot overgenomen.



Zo wil(de) ze volgens godinternet overkomen, een eng popje. 

No comments: