Saturday, November 21, 2015

Helft van de vrouwen depressief na vrijpartij


 

Wie is Dr. Jacobo?


illustratie
Dr. Jacobo is ongetwijfeld degene van de grootste springlevende gezondheidsproffesoren. Reeds als kind was Dr. Jacobo zo gezond, dat hij zijn ouders de oren van het hoofd at en deze (het waren de oorlogsjaren) genoodzaakt waren onze Dr. Jacobo ter vondeling te leggen. Elke andere kleuter zou er onderdoor zijn gegaan, maar niet de kleine Dr. Jacobo. Op zijn hondjes zwom hij de Waal over en sloot zich als mascotte aan bij een terugtrekkend Duits regiment. Hier leerde hij Feldwebel Vogel kennen, die in zijn woonplaats Kraftburg een kruidentuintje dreef.
De dappere Jacobo werd aangesteld om uit het tuintje het onkruid te wieden...
Dit was het begin van Dr. Jacobo's gezondheidsimperium. Hij pletterde het onkruid niet op de composthoop, maar bracht het eigenhandig in de handel als middel tegen allerlei enge ziekten, die toen nog niet eens bekend waren, laat staan dat de mensen wisten wat ze hadden!
Op zijn vele voetreizen door Duitsland ontmoette Dr. Jacobo velen moniken, schaapherders, marskramers en oude vrouwtjes, die hem allerlei knepen der natuurgeneeswijze bijbrachten. Toch bleef het vaderland knagen, vandaar dat hij zich dus nu weer zijn eigen op de Nederlandse gezondheidsmarkt werpt, in een geheime villa vanuit Duitsland, zodat ze Dr. Jacobo niet dag en nacht uit z'n nest bellen voor genezing!
De lezers van deze groene Bescheurkalender kunnen echter wel gebruik maken van zijn onschatbare reut aan lichaamskennis. Vooral vrouwenlichamen tot 35 jaar is Dr. Jacobo namelijk specialist op.
Wie is Broeder Vanessa?


illustratie
‘De Broeder’ - zo is de heer T. Vanessa bekend in de kringen van de Rijken maar ook bij de armsten der armen, en ze kennen hem niet kwader krijgen dan te zeggen dat hij een ‘Heler’ is. Een Heler? Zeker is hij een Heler, maar dan wel een Heler die weer ‘heel’ maakt, een opkoper van mensenlijke sores...
En dat ‘De Mooie Broeder’, zoals T. Vanessa bekend is bij ook de goedkoopste lichtekooitjes, als loon voor zijn levensadviezen wel eens een autoradiootje aanpakt of een mooi stukkie glas, kandelaars, hollandse meesters, delfs blauw, chinese dekschalen, horloges, perzen, ouwe poken en kolekitten - moet hij de wanhopige als die geen geld heb voor zijn opbeurend woord te betalen dan soms in de kou laten staan?
Hoe vaak heeft ‘De Grote Broeder’ geen zelfmoordenaren uit de dakgoot naar beneden geluld?
Hoe vaak heeft hij geen vrouwtje waarvan de stoppen even waren doorgeslagen uit ‘Blijf van me Lijf-huizen’ gesleurd en terugbezorgd bij hun rechtmatige mannen thuis?
Hoeveel echtscheidingen zijn er door zijn onvermoeibare gesappel niet doorgedrukt?
Hoe vele vrouwtjes heeft hij niet getroost wanneer hun mannen weer eens stappen waren?
En wie ooit de kleine kinderen met hem hebben zien weglopen wanneer hij zijn zakkenroltruukjes demonstreert, die weet: deze Broeder is meer dan in de haak: hier staat een mens voor wie ‘Helpen’ net zoiets natuurlijks is als autorijden...
Nee, de bescheurkalender mag zijn handen dichtknijpen dat deze beide helpverleners een gaatje hebben kennen vinden.
En aarzelt u niet met al u vragen op geestelijk en lichamelijk gebied!
[p. 320]origineel
Wat is het Herborium?
In het Herborium werken twee artsen, of eigenlijk één arts en één broeder, samen in een groepspraktijk. Dit betekent dat zij u naar mekaar kennen doorverwijzen, zodat de client het af en toe ook eens van een ander hoort. Omdat bij de bouw van het Herborium hier door een uitgekookte architekt mee rekening is gehouden, liggen de spreekkamers van Doktor Jacobo en Broeder Vanessa zo, dat u onbeperkt heen en weer gestuurd kan worden. Zo bent u onder de handen van de Doktor vandaan (en u voelt u lichamelijk herboren) of daar pakt, één gangetje verderop, de ‘Goede Broeder’ u alweer bij uw hoofdlurven, om al u zorgen uit u hoofd te praten, dus ook de angsten dat u doktor Jacobo niet zou kunnen betalen, waar altijd een mouw aan is te passen, postzegels, old-timers, effekten, top-hypotheekjes - kortom: wat u gezondheid u ook maar waard is. Direkt na binnenkomst in ons Herborium krijgt u een gratis glas sap van diverse vruchten en een zogenaamde body-doek. Deze body-doek mag u mee doen wat u wil gedurende u hele verblijf in ons Herborium, maar gaat u op bezoek naar het toilet, laat u dan de body-doek aan het haakje buiten de deur van de doos hangen, g.v.d.? Wel kunt u, behalve wanneer u meer moet dan drie keer, een glas gratis vruchtesap meekrijgen. Verder is het gebruik van alle trimtoestellen gratis. U hoeft alleen maar een rijksdaalder in de gleuf te werpen om tien minuten lang heerlijk onbeperkt alle sores van u af te trillen, te trappen, te rekken of te trekken.
In de schuimbaden mag gemengd worden gebubbeld, maar bezoekers die niet van mekaar af kunnen blijven kannen meteen hun body-doek inleveren en moeten naar huis zonder gratis glas vruchtensap.
Dit zijn dan nog maar een paar van de pluspunten van ons Herborium. Wie dit paradijs voor lichaam en geest persoonlijk wil betreden, die moet zelf maar eens komen kijken. U rijdt gewoon Utrecht-Zwolle, daarna richting Emmen en dan bij Klazienaveen de grens over. Dan alsmaar rechtdoor, dan komt u vanzelf in Quakenbruck. Daar nog maar eens vragen. En laat u niet wijsmaken dat er in Quakenbruck geen Herborium zou zijn - gewoon een grote bek geven zo'n Quakenbrucker, want het zijn en blijven Moffen, en daar houden ze nou eenmaal van. Tot ziens bij een gratis glas vruchtesap! Ons adres is: GESUNDHEITSHEIM ‘DAS HERBORIUM’, Postfach 14 Quakenbruck, West-Duitsland.
 
(advertentie)
Eindelijk! Een shampoo voor abnormaal haar.
PIEPERPOO


illustratie
Wist u dat Zure Regen niet alleen de boomkruinen aantast, maar ook de menselijke hoofdkruin? Daar is nou nog niks van te merken, maar over vijf jaar zullen miljoenen haarbossen eenvoudig zijn weggevaagd! Mits...u vandaag overschakelt op Pieperpoo. Pieperpoo is een revolutionaire shampoo, die is gebaseerd op de natuurlijke heilzame krachten van de Koreaanse pootaardappel. U kent het verschijnsel van uitgelopen aardappelen, die wij daarom geneigd zijn weg te gooien. Maar juist in deze uitlopers schuilen enorme genezende krachten, die Dr. Jacobo heeft ‘gevangen’ in elke fles Pieperpoo. Gewone shampoos mikken op normaal, vet of droog haar.
Pieperpoo is de eerste shampoo die durft te zeggen dat wij in 1985 allemaal abnormaal haar hebben. De Pieperpoowerking is geheim en kan alleen in de praktijk worden ervaren: oud haar gaat weer uitlopen en elke dag wassen met Pieperpoo geeft zo'n bos haar dat u uw kapsel in model zult moeten ‘prakken’! D'r is Pieperpoo Babybintje voor de kinderen, Pieperpoo Malta voor mevrouw en Pieperpoo Eigenheimer voor meneer.
Pieperpoo is verkrijgbaar bij uw plaatselijke marktconsulent, aan de deur of rechtstreeks per gros bij GESUNDHEITSHEIM ‘Das Herborium’, Postfach 14, Quakenbruck.
[p. 321]origineel
 
(advertentie)
Wilt u de totale pit?
Drink elke dag LEKKEROF!
Van alle zegenrijke ontdekkingen die Dr. Jacobo - met gevaar voor eigen leven en dat van Broeder Vanessa - voor de mensheid heeft gedaan, is Lekkerofit de meest succesvolle gebleken. Deze godedrank is gewoon niet aan te slepen! Het geheim zit in de opbeurende werking van de jeneverbes, zoals die voorkomt op de Lüneburgerheide. Onder invloed van Heerlyxsol, door Duitse maagden geplukt, worden de bessen verzameld in anti-reumagamellen, waaraan hier rauw paardehart wordt toegevoegd, alsmede raadselachtige kruiden uit de geheime tuinen van de Bisschop van Münster. Het geheel moet drie jaar rotten, voor tot bottelen mag worden overgegaan.
Toen Broeder Vanessa zijn eerste slok Lekkerofit nam, kreeg hij naar eigen zeggen een knal voor zijn kop, die je tot in Keulen kon horen donderen. Geen wonder, want Lekkerofit bevat 73% natuurlijk alcohol!
Nee, er is geen kwaal onder de zon, die niet met Lekkerofit op de achtergrond kan worden gedronken. Potentieverhogend Lekkerofit beïnvloedt geenszins de rijvaardigheid. Integendeel, u gaat er op elk gebied (!) twee keer zo hard van!


illustratie
(advertentie)


illustratie
Met A,B,C,D en E zit u waarschijnlijk wel okay, maar denkt u wel 's aan de vitamines K,L,M,N,O en P?
 
't Heeft Dr. Jacobo bijna zijn ogen gekost om na uren turen door zijn telescoop zes nieuwe vitamines te ontdekken, waarna hij ook nog 's moest zien te proberen deze zes heilzame bouwstoffen, die in geen enkel gewoon eten voorkomen, in één pil te persen.
HEERLYXSOL heet deze nieuwe parel uit de kroon van Dr. Jacobo's gezondheidspaleis. Wat kunnen de zes Heerlyxsolcomponanten voor u doen? Vitamine K bevordert (vooral in combinatie met Pieperpooshampoo) de haargroei over het hele lichaam. Vitamine L zorgt voor minder ochtendkorrels in de ooghoeken. Vitamine M is een natuurlijke nagelverharder. Vitamine N bevordert het hoofdrekenen. Vitamine O verbetert de okselhuishouding en voorkomt overbodige verbazing en van Vitamine P zal u naar verloop van tijd mooier gaan zingen.
Broeder Vanessa is nou nog in onderhandeling met de NASA, maar bij de volgende ruimtevlucht zullen de astronauten ongetwijfeld elk uur hun Heerlyxsolletje moeten slikken.
Onderzoekingen hebben bovendien uitgewezen dat regelmatige Heerlyxsolgebruikers een grotere kans maken op het winnen van de toto en lotto, dan zij die blijven rondtobben met die hopeloos ouderwetse vitamines A,B,C,D en E.
Heerlyxsol voor de betere bol!
[p. 322]origineel
 
(advertentie)
PRIMADAL
De oplossing voor tegen depressies!
Depressies hebben we mensen, allemaal, maar dat is nog geen reden om somber van te worden, want nu is er Primadal.
Primadal doet u de depressies vergeten, doordat Primadal zorgt voor tijdelijk geheugenverlies, zodat u niet meer weet waar u zo down van was.
Zodra u weer een depressie voelt aankomen, slikt u gauw een handje Primadal en u gaat gegarandeerd plat voor de mooiste dromen van uw leven. Gecombineerd ingenomen met Dr. Jacobo's Okidokine zorgt Primadal ervoor dat u ook nog 's kilo's lichter wakker wordt. Elke Primadaltablet bevat in geconcentreerde vorm twee lamafluimen - een kalmerend middel dat al duizenden jaren bekend is bij de Perubanen. Bestel nu zo'n rustgevende maxipot Primadal en doe mee aan de Grote Primadal Droomwedstrijd. Elke week wordt de mooiste Primadaldroom bekroond met tien flessen Pieperpoo! En u weet het, voor alle geneesmiddelen van Dr. Jacobo geldt: raadpleeg uitsluitend achteraf uw arts.


illustratie
 
(advertentie)
Vermageren zonder lichaamsbeweging?
KAK U SLANK MET OKIDOKINE
Iedereen is te zwaar en eindelijk is er een middel wat u van uw overtollige vetten en kwappen afhelpt, zonder als een gek te hoeven springen en trimmen.
U hoeft niet langer in een duur trainingspak naar het Fitnesscentre, maar kan gewoon in een oude pyama op uw eigen toilet blijven zitten om kilo's kwijt te raken.
Okidokine is een natuurlijk paardemiddel, gebaseerd op de zuivere werking van hollandse rivierklei. U zult verbaasd staan over de ouderwets/degelijke kwaliteit van uw ‘werpselen’.
Broeder Vanessa heeft er zelf een tuinterras van aangelegen en op de gratis bijsluiter staan tientallen tips over andere toepassingen van de kilo's die u toch teveel had en waar u dankzij Okidokine bijvoorbeeld een tuinmuurtje of robuuste barbecue van kan metselen. Okidokine is uiteraard verpakt in handige door-‘druk’strip. Okidokine, een hele ontlasting.


illustratie

No comments: