Thursday, May 14, 2015

Waar de mannelijkheid ontbreekt, waart de geest van lamlendigheid

THURSDAY, MAY 14, 2015

Waar de mannelijkheid ontbreekt, waart de geest van lamlendigheid

In de jaren 50, 60 en 70 werkten mannen in Nederland. Veel meer protest en rebellie tegen die arrogante verwaande over het paard getilde werkgevers die toen minder verdienden en meer solidair waren met echte werkers. De inkomensverschillen waren ook kleiner, net zoals status, blaffende veronderstelde denkbeeldige macht, auto's and so on and so forth.

Bij de ministeries, de rechterlijke macht, het onderwijs, de overheid in het algemeen dus werken nu meer dames dan heren. Volgzaam, ze conformeren zich, laag zelfbeeld en dus worden die discriminerende wetsvoorstellen van D66 geaccepteerd om ambtenaren qua ontslag gelijk te stellen aan het "normale" arbeidsrecht, behalve de rechterlijke macht, de politie en defensie, meteen de verrotste uitsluiten, nota bene. Waarom zo apert discrimineren zonder duidelijk aanwijsbare reden. En dat het geaccepteerd wordt in de tweede kamer; waarschijnlijk omdat de popie Jopie verwilderde verzuurde politici het meer en meer voor het zeggen hebben, het voorstel kwam van d66. Wat voor probleem los je ermee op ?

Wij vrouwen nemen onszelf dodelijk serieus qua navelstaren, mutsen en in problemen, klagen en zeuren blijven steken. En maar tokken en zachtjes kakelen plus roddelen. Protest of rebellie, solidariteit, daar hebben we de instelling of de guts niet voor, volgzaam passief lijdzaam conformeren is ons credo. Achterbakse hypocriete laffe bange trutten met het oneindige verlangen naar meer. Plus blinde ambitie om op de schoot bij de minister of andere overwicht veinzende stumperds te zitten. Als we maar hogerop komen. Apinnen die omhoog klimmen willen, kijk je in de blote billen. 

Laten we elkaar geen mietje noemen.

De man bestaat niet.

De vrouw bestaat niet.

Waar de vrouwelijkheid ontbreekt, daar waart de geest van lamlendigheid.

No comments: