Sunday, December 21, 2014

In den ouden hoer _ an overhooked production

Let it be me _ an overbooked production


Corné is socialer geworden na de scheiding van Mascha (Mascha wilde niet meer op de foto).


De behoefte aan bevestiging en waardering van Klaske werd Corneel teveel (Klaske liet weten niet gezamenlijk op de foto te willen).


 Zonder het van plan te zijn zei Barbara, toen ze stond te koken, dat ze bij Corné weg wilde (en vervolgens zag hij haar nooit meer).


Een moderne relatie, het werkte toch niet voor Corné en Birgit. Zij vond hem wel erg nonchalant (en weigerde zich met hem te laten fotograferen).


Het cultuurverschil tussen Sabine en Corné was geen probleem, het leeftijdsverschil wel (Sabine had geen zin om met hem op de foto te gaan).


Corny merkte dat Marjan haar vorige relatie nog niet had afgerond (hij wilde haar niet meer zien, ze heeft hem zo gekwetst).


Corné ontdekte Maaike's g-plek "dat was een grote pre". Maar de relatie werd toch vriendschap (desondanks wilde ze niet gezamenlijk op de foto).


Toen Rosan verliefd werd op een ander was Corné vooral bezorgd (dat Rosan wél met die ander op de foto wilde).


Corny miste de liefde met Ida, de innige verbinding die hij met Diana wél had (Ida wilde hem daarom nooit meer zien.)


Corné Somsen stelde de klassieke vraag "Heb je een ander ?" En Caroline zei "ja" (ze wilde niet meer met Corné op de foto).


Corné Altijden en Annelieke zijn uit elkaar gegroeid zonder maar één keer ruzie te hebben gehad (maar op de foto met Corné wilde ze niet meer).


Elk huwelijk heeft wel een dipje, dacht Corné. Tot Suzan eerder vertrok van vakantie en hij haar niet meer zag.


Na hun studie rechten was het op tussen Margriet en Corny.


Toen Carice na 14 jaar een ander kreeg, vond Corné dat prima.


.

No comments: